Per Bartnes blir pensjonist

OLYMPUS DIGITAL CAMERASTAFO samfunnssikkerhets tidligere leder gjennom 14 år blir nå pensjonist. Den spreke forkjemperen for Sivilforsvarets særaldersgrense fylte 70 i april.

Offisielt er siste arbeidsdag for Per 28. juni. Det ble holdt en markering og avtakking for ham på avdelingen i DSB 19. juni, med tilhørende kake, gaver og taler.

Per Bartnes hadde sin første kontakt med Sivilforsvaret da han som ung sersjant i Hærens sanitet ble beordret som instruktør for fjernhjelpskolonnen i Grorud leir. Fast ansatt ble han i 1970 da han startet sin sivilforsvarskarriere ved Oslo sivilforsvarskrets. Senere ble han ansatt som daglig leder ved Inntrøndelag sivilforsvarskrets med kontor i Steinkjer. Han satt i denne stillingen frem til omorganiseringen i 2004, det meste av tiden kombinert med ledervervet i fagforeningen. I forbindelse med omstillingen i 2004 ble Per foreningsleder på heltid til han valgte å gi seg i 2008.

De siste årene har Per arbeidet ved sivilforsvarsavdelingen i DSB hvor han har arbeidet med strategi og personell.

STAFO samfunnssikkerhet takker Per Bartnes for hans utrettelige arbeid for foreningen og ønsker ham lykke til i sin nye tilværelse.

Det vanket både blomster og andre gaver ved sluttmarkeringen. Her overrekker avdelingsleder Arnstein Pedersen blomster.

Det vanket både blomster og andre gaver ved sluttmarkeringen. Her overrekker avdelingsleder Arnstein Pedersen blomster.

2 tanker om “Per Bartnes blir pensjonist

  1. Ønsker Per lykke til med pensjonisttilværelsen. Takker han for samarbeid gjennom mange år. Klem fra nord

Det er stengt for kommentarer.